ALLDEYNN WHEYROSE це повноцінний питний протеїн з додаванням травних ферментів фірмової формули Digezyme®. Білкове харчування базується на Whey Protein Concentrate - концентрат сироваткового білка без лактози. WHEYROSE характеризується легке перетравлення, швидке засвоєння та високий вміст незамінних амінокислот з розгалуженим ланцюгом BCAA.
WHEYROSE це протеїн, створений для всіх тих, хто важко переносить інші білкові добавки.
Спробуй WHEYROSE у смаках-бестселерах:
- білий шоколад зі шматочками сублімованої малини,
- шоколадна вишня зі шматочками сублімованої вишні,
- ванільний і чорничний зі шматочками сублімованої журавлини,
- aрахісове масло з гімалайською сіллю та шматочками печива без цукру,
- бісквіт зі шматочками печива без цукру та багато іншого!
ЧОМУ ALLDEYNN WHEYROSE?
ПІДТРИМКА ТРАВЛЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ DIGEZYME®
Digezyme® це запатентований американською лабораторією Sabinsa комплекс травних ферментів, до складу якого входять амілаза, целюлаза, ліпаза, лактаза та протеаза. Травні ферменти допомагають розщеплювати макромолекули на менші компоненти, завдяки чому інгредієнти їжі та поживні речовини WHEYROSE, Я можу асимілюватися ще краще.
ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК АТЛЕТИЧНОЇ СТАТУРИ
Білок є незамінним макроелементом у щоденному раціоні і виконує будівельну функцію в організмі - сприяє зростанню і збереженню м'язової маси, а також забезпечує здоров'я кісток [1].
Отримання достатньої кількості білка особливо важливе для спортсменів та всіх активних людей. Якщо ви зацікавлені в отриманні більшої користі від фізичної активності і ваша мета - сформувати красиву, атлетичну статуру, тоді WHEYROSE ідеальний продукт для вас.
Тренування, дієта та білкове харчування WHEYROSE щоб допомогти вам досягти успіху і досягти всіх ваших цілей щодо фігури!
КІЛЬКА СЛІВ ПРО ЛАКТОЗУ ТА НЕПЕРЕНОСИМІСТЬ ЛАКТОЗИ...
Це молочний цукор, що складається з молекул глюкози та галактози. Лактоза природним чином міститься в коров'ячому молоці і становить від 4,6 до 4,9 г на кожні 100 г. Молочний цукор також міститься в багатьох інших продуктах, включаючи: морозиво, кефір, пахту, білий сир, вершки або натуральний йогурт. Лактоза необхідна в період дитинства. Фермент, що відповідає за її перетравлення - лактаза, активність якого знижується на більш пізніх етапах розвитку людини, що призводить до непереносимості лактози і виникнення проблем з травленням.
Непереносимість лактози - дуже поширене захворювання, яке проявляється при дефіциті лактази - ферменту, необхідного для розщеплення лактози - в організмі. Непереносимість проявляється неприємними шлунково-кишковими симптомами. Люди з непереносимістю лактози скаржаться, зокрема, на нудоту, біль у животі, здуття та коліки.