ALLNUTRITION ISOLATE PROTEIN є бестселером серед протеїнових напоїв WPI, яка передбачає до 85% ізоляту сироваткового протеїну на порцію. Він характеризується високий вміст амінокислот з розгалуженим ланцюгом BCAA та низький вміст цукрів.
Спробуй ISOLATE PROTEIN у смаках-бестселерах:
- ваніль,
- печиво,
- банан,
- шоколадне печиво,
- ананасово-малиновий та багато інших!
ЧОМУ ALLNUTRITION ISOLATE PROTEIN?
ПІДТРИМКА НАРОЩУВАННЯ М'ЯЗОВОЇ МАСИ
ISOLATE PROTEIN призначена для доповнення потреб у білку. Завдяки обмеженому вмісту додаткових інгредієнтів, добавка забезпечує доставку великої порції чистого сироваткового білка. Низька калорійність ISOLATE PROTEIN дозволяє нарощувати м'язову масу, без накопичення непотрібної жирової тканини.
ISOLATE PROTEIN надзвичайно ефективно доповнює раціон білком, що допомагає підтримання та зростання м'язової маси [1].
ЗДОРОВІ КІСТКИ
Споживання білка допомагає підтримувати здорові кістки [2]. Кістки складаються з клітин, білків, мінералів та інших речовин. Білок необхідний для утворення нових клітин, у тому числі тих, що беруть участь у побудові та підтримці кісткової структури.
ВИСОКА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ
ISOLATE PROTEIN характеризується високою біологічною цінністю (159 BV), що означає високий коефіцієнт використання відповідного білка. Це безпосередньо пов'язано з низьким вмістом жирів і вуглеводів.
ПІДТРИМКА ДІЄТИ ТА ТРЕНУВАНЬ
Білок є важливим елементом для розвитку м'язової маси і одним з ключових моментів здорового харчування. Потреба в білку коливається від 0,8 г/кг до 2 г/кг і тісно пов'язана з активністю, а отже, з відновленням після тренування. Чим ви активніші, тим більша добова порція білка потрібна вашому організму для повного відновлення після тренування.
КРАЩА РОЗЧИННІСТЬ
Варто також зазначити, що добавки WPI характеризуються кращою розчинністю, ніж препарати WPC. Це можливо завдяки зменшенню кількості домішок, присутність яких може вплинути на кінцеву форму добавки після приготування.
Досягайте ще кращих результатів у дієті та тренуваннях за допомогою ISOLATE PROTEIN!
Джерело:
[1-2] Регламент Комісії (ЄС) № 432/2012 від 16 травня 2012 року.