УПАКОВКА: 400 Г, КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ: 6, БІЛОК: 32,5 Г, КЛІТКОВИНА: 5 Г
ЧОМУ PROTEIN ICE CREAM CHOCOLATE?
- СМАЧНЕ ПРОТЕЇНОВЕ МОРОЗИВО ЗІ ШОКОЛАДНИМ СМАКОМ
- ВИСОКИЙ ВМІСТ БІЛКА 54% У ПОРЦІЇ!
- ЧУДОВЕ УРІЗНОМАНІТНЕННЯ ЩОДЕННОГО РАЦІОНУ
- ЛІНІЯ DELICIOUS LINE ДЛЯ ЩЕ БІЛЬШ ВИМОГЛИВИХ
- НЕ МІСТИТЬ БАРВНИКІВ, КОНСЕРВАНТІВ
- ПІДСОЛОДЖЕНО СУКРАЛОЗОЮ
- ЗДОРОВИЙ ТА СМАЧНИЙ ПЕРЕКУС ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ
- ЛЕГКО ПРИГОТУВАТИ
- ЧУДОВО СМАКУЄ З НАШИМИ ФРУЖЕЛІНАМИ ТА СОУСАМИ ZERO
PROTEIN ICE CREAM CHOCOLATE це морозиво у порошку з дуже високим вмістом білка. Його можна подавати з фружелінами, свіжими фруктами, варенням, сухофруктами та солодкими соусами zero. Цей чудовий, низькокалорійний та смачний десерт урізноманітнить Ваш щоденний раціон, навіть тоді, коли Вам захочеться чогось солодкого.
ALLNUTRITION Protein Ice Cream Chocolate містить незначну кількість цукру, ми підсолодили його сукралозою, яка містить набагато менше калорій і є набагато кориснішим замінником цукру. У порівнянні зі звичайним морозивом, Protein Ice Cream містить набагато більше білка та менше жиру.
Protein Ice Cream – це ідеальний перекус для всіх, а особливо для тих, хто хоче збільшити споживання білка та цінує різноманітне харчування.
Морозиво Protein Ice Cream збагачено концентратом сироваткового білка. WPC – це білок тваринного походження, який отримують зі сироватки, що утворюється під час виробництва сиру. Білок сприяє нарощуванню та підтримці чистої м’язової маси, прискорює регенерацію після тренування. Сироватковий білок вирізняється однією із найвищих поживних цінностей. У ньому наявний високий вміст екзогенних амінокислот, тобто тих, якими ми повинні забезпечувати свій організм разом з їжею. Сироватковий білок також містить усі амінокислоти з розгалуженим ланцюгом BCAA (ізолейцин, валін, лейцин), які особливо необхідні спортсменам, оскільки вони стимулюють регенерацію м’язів після інтенсивних тренувань і мають антикатаболічні властивості.
ЯК ПРИГОТУВАТИ PROTEIN ICE CREAM CHOCOLATE?
ДО 210 МЛ ХОЛОДНОЇ ВОДИ АБО МОЛОКА ВСИПТЕ 60 Г ПОРОШКУ, РЕТЕЛЬНО ПЕРЕМІШАЙТЕ ЗА ДОПОМОГОЮ МІКСЕРА, ПОТІМ ПОКЛАДІТЬ У МОРОЗИЛЬНУ КАМЕРУ ПРИБЛИЗНО НА 2-3 ГОДИНИ, ПІСЛЯ ЧОГО ЗНОВУ ПЕРЕМІШАЙТЕ І ПОКЛАДІТЬ У МОРОЗИЛЬНУ КАМЕРУ ЩЕ НА 1 ГОДИНУ.