WPI ISOWHEY INSTANT це найкращої якості ізолят сироваткового білка в розчинній формі з найвищою можливою біологічною цінністю (BV 159). Продукт має високу поживну цінність. Це чудове джерело харчового білка для спортсменів, активних людей і людей у фазі регенерації організму.
WPI ISOWHEY INSTANT це ізолят сироваткового білка без домішок інших видів білків. Його систематичне вживання сприяє синтезу білків організму і блокуванню катаболізму м’язів. Сироватковий білок також позитивно впливає на імунну систему.
WPI ISOWHEY INSTANT рекомендують експерти з харчування. Якість перевіряється на постійній основі, що підтверджується численними сертифікатами. Приваблива ціна, висока якість – головні переваги продукту, повз які неможливо пройти байдуже.
Спортсменам різних видів спорту 1-2 рази на день (одноразова порція – 30 г), з урахуванням потреб у раціоні. На етапі зменшення жирової тканини та покращення естетики фігури рекомендуємо розчиняти WPI ISOWHEY INSTANT у воді, а у разі нарощування м’язової маси – у молоці (250-300 мл). З метою пригнічення так званого «нічного катаболізму», приймайте порцію відразу після пробудження та перед сном.
Відгук із позначкою "Підтверджена покупка" означає, що ми можемо перевірити споживача, який придбав товар за допомогою облікового запису в нашому магазині Allnutrition.ua. Таким чином ми перевіряємо особу, яка написала відгук, чи дійсно вона купила продукт у нашому магазині або використовувала його.
Відгук із позначкою: "НАЙКОРИСНІШИЙ ВІДГУК" – це відгук, створений споживачем за формулою "підтверджена покупка", який вибрала Команда SFD. Зі всіма відгуками про продукт Ви можете ознайомитися вище за допомогою опції сортування.
УВАГА - копіювання та розповсюдження описів заборонено Магазином. Allnutrition.ua © 2024. Закон від 4 лютого 1994 р. «Про авторське право та - суміжні права (Законод. вісник за 2006 р., № 90, п. 631 зі зм. і доп.)
Вебсайт використовує файли cookie для надання послуг відповідно до Політики щодо файлів cookie. У своєму браузері Ви можете самі вказати умови зберігання файлів cookie або доступу до них.