WHEYROSE це білок із додаванням травних ферментів і шматочків ліофілізованих фруктів. Він добре перетравлюється, є простим і швидким способом забезпечення білком, може вживатися людьми з непереносимістю лактози та чудово смакує, тому добре підходить як доповнення до страв і десертів.
Що таке WHEYROSE?
WHEYROSE це високобілкова добавка на основі високоякісного безлактозного концентрату сироваткового білка (Whey Protein Concentrate), який вважається одним із найкращих джерел білка в нашому раціоні. Сироватковий білок характеризується легким травленням, швидким всмоктуванням і високим вмістом незамінних амінокислот BCAA з розгалуженим ланцюгом.
Додатково ми збагатили наш продукт комплексом травних ферментів DigeZyme®, запатентованим американською лабораторією «Sabinsa».
Він складається з п’яти травних ферментів, як-от: амілаза, целюлаза, ліпаза, лактаза і протеаза. Травні ферменти допомагають розщеплювати макромолекули на дрібніші елементи, завдяки чому компоненти з їжі та з нашої добавки засвоюються ще краще. Це дозволяє мінімізувати або навіть усунути проблеми із травленням.
Що таке білок?
Білок є невід’ємним макрокомпонентом щоденного раціону, виконує будівельні функції в організмі. Він формує структуру м’язів та інших тканин, входить до складу шкірних, волосяних і нігтьових клітин. Білок, а саме амінокислоти, що містяться у ньому, в першу чергу використовуються для відновлення пошкоджених тканин, клітин і є основними будівельними елементами гормонів та ферментів.
Споживання білка підтримує відновлення м’язових білків і збільшує зростання м’язової маси тіла (будує чисті м’язи). Білок прискорює регенерацію після тренувань. Особливо це важливо для активних людей, спортсменів, людей, які дбають про фігуру та регенерацію. Якщо Ви хочете отримати більшу користь від фізичної активності і Ваша мета – сформувати красиву, спортивну фігуру, то WHEYROSE є ідеальним продуктом для Вас.
Білок також відіграє ключову роль у процесі схуднення. Тренування, дієта, регенерація і білкова добавка WHEYROSE найвищої якості – це запорука успіху та досягнення усіх цілей щодо фігури.
Кілька слів про лактозу
Лактоза – це молочний цукор, що складається з молекул глюкози і галактози. Лактоза природним чином міститься у молоці – коров’яче молоко містить від 4,6 аж до 4,9 г лактози на кожні 100 г. Лактоза міститься і в багатьох інших продуктах, зокрема, у морозиві, кефірі, маслянці, кисломолочних сирах, сметані, а також у натуральному йогурті. Лактоза необхідна немовлятам. Ферментом, відповідальним за її травлення, є лактаза, активність якої знижується на наступних етапах розвитку людини, що призводить до непереносимості лактози та виникнення проблем з травною системою.
Як виглядає непереносимість лактози і які захворювання?
Непереносимість лактози зараз є досить поширеним явищем. Вона активізується, коли в організмі не вистачає лактази, тобто ферменту, необхідного для її розщеплення. Непереносимість проявляється у вигляді неприємних захворювань травної системи. Люди з непереносимістю лактози скаржаться, зокрема, на: нудоту, біль у животі, метеоризм, коліки.