-25% НА ЦЕЙ ПРОДУКТ КОД: SANTA25 БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 2999 ГРН
ALLNUTRITION BCAA 8:1:1 STRONG FORMULA це комплекс розгалужених амінокислот у співвідношенні 8:1:1 (L-лейцин: L-валін: L-ізолейцин), які призначені для підтримки організму як під час тренування, так і після його закінчення. Потужна доза амінокислоти L-лейцину дозволяє очікувати максимальних результатів тренувань.
Лейцин є найважливішою з трьох амінокислот BCAA, яка відіграє ключову роль у метаболічних процесах, пов'язаних з роботою м'язів. У формулі 8:1:1 саме лейцин присутній у переважній кількості, що робить продукт ефективним для інтенсивних тренувань і регенерації. Така висока пропорція була створена для людей, які хочуть витиснути зі свого тіла ще більше – незалежно від того, чи вони нарощують масу, силу або тренуються для схуднення.
Максимальна доза лейцину - мінімум компромісів!
Від 1 до 2 порцій на день. Одна порція становить 4 г продукту, розчиненого в 300 мл води або соку.
У дні тренувань: одна порція перед тренуванням і одна порція після тренування.
У дні без тренувань: одна порція вранці натщесерце.
Продукт не може бути використаний як замінник різноманітного харчування, призначений переважно для осіб, які тренуються. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу. Увага! Після використання упаковку завжди закривайте. Зберігати в сухому та прохолодному місці, недоступному для дітей.
Відгук із позначкою "Підтверджена покупка" означає, що ми можемо перевірити споживача, який придбав товар за допомогою облікового запису в нашому магазині Allnutrition.ua. Таким чином ми перевіряємо особу, яка написала відгук, чи дійсно вона купила продукт у нашому магазині або використовувала його.
УВАГА - копіювання та розповсюдження описів заборонено Магазином. Allnutrition.ua © 2025. Закон від 4 лютого 1994 р. «Про авторське право та - суміжні права (Законод. вісник за 2006 р., № 90, п. 631 зі зм. і доп.)
Вебсайт використовує файли cookie для надання послуг відповідно до Політики щодо файлів cookie. У своєму браузері Ви можете самі вказати умови зберігання файлів cookie або доступу до них.