- ДУЖЕ СМАЧНИЙ МИГДАЛЬ У БІЛОМУ ШОКОЛАДІ З ДОДАВАННЯМ КОРИЦІ
- ВИГОТОВЛЯЄТЬСЯ З ІНГРЕДІЄНТІВ НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ
- ПІДСОЛОДЖЕНИЙ МАЛЬТИТОЛОМ
- БЕЗ ДОДАВАННЯ ЦУКРУ!
- ІДЕАЛЬНИЙ ПЕРЕКУС У БУДЬ-ЯКУ ПОРУ ДНЯ
- ІДЕАЛЬНА ЗАМІНА СОЛОДОЩАМ
- 300 Г ГОРІХОВОГО ШАЛЕНСТВА
NUTLOVE – це любов, яка викликає залежність!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON це хрусткі мигдальні горішки у білому шоколаді з корицею. Якщо Ви любите горішки, білий шоколад і корицю, то це ідеальний перекус для Вас. Завдяки нотці кориці горішки набувають характерного солодко-пряного смаку та аромату.
Мигдаль, який ховається під шоколадною «скоринкою», містить багато цінних для нашого організму поживних речовин. Він є багатим джерелом білка та «хороших» ненасичених жирних кислот. Крім великої дози вуглеводів, мигдаль також забезпечує вітамінами В3 і Е, а також калієм.
У NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON в якості замінника цукру ми додали мальтитол, який використовувався у тих же пропорціях, що й цукор, тому немає необхідності змінювати рецепт і замінювати його іншими інгредієнтами.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON можна використовувати по-різному. Як добавку для урізноманітнення смаку салатів, фруктових десертів або десертів з морозива. Ви також можете додати його в мюслі, вівсянку або натуральний йогурт. Звичайно, найкраще смакує прямо з коробки :)
МИГДАЛЬ
Своєю харчовою цінністю мигдаль завдячує наявності незамінних ненасичених жирних кислот (ННЖК), калію, магнію, антиоксидантів і вітамінів: ніацину (РР) і вітаміну Е, який називають «вітаміном молодості». Завдяки багатству цих поживних речовин він підтримує серцево-судинну систему і роботу мозку, допомагає спортсменам досягати високих результатів, сприяє ефективному схудненню. Недарма мигдаль називають «королем горіхів»! Дізнайтеся, як він може покращити Ваше самопочуття.
Серед горіхів і насіння мигдаль також виділяється високим вмістом рослинного білка (приблизно 21 г/100 г), в якому фізично активні люди мають підвищену потребу, і харчових волокон. Наявний у мигдалі ніацин знімає відчуття втоми. Магній, що міститься у мигдалі, впливає на метаболічні перетворення, підвищує стійкість до стресів, запобігає м’язовим скороченням. Шлункові розлади можуть суттєво вплинути на результати, тому спортсмени охоче вживають продукти, багаті клітковиною, як-от мигдаль. Калорії, що містяться у мигдалі, – це заряд енергії!
КОРИЦЯ
Кориця – це скарбниця численних корисних для здоров’я речовин, найціннішою з яких вважається коричний альдегід, який надає кориці характерного запаху.
Кориця додає енергії та бадьорості, є чудовим джерелом кальцію, заліза та марганцю. Вона стимулює травлення, насичує організм харчовими волокнами, запобігає підвищеній кислотності та має протидіарейну дію. Пригнічує розвиток бактерій та дріжджів і бореться з ними, завдяки чому її також можна використовувати як природний консервант. Має протизапальну дію.