- ЦЕ МІКС КОНЦЕНТРАТУ НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ ТА ІЗОЛЯТУ СИРОВАТКОВОГО БІЛКА У СПІВВІДНОШЕННІ 60 ДО 40
- ПІДСОЛОДЖЕНІ СУКРАЛОЗОЮ, БЕЗ АСПАРТАМУ
- МІСТИТЬ 80% БІЛКА
- ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДЕСЕРТІВ, ФІТНЕС-ВИПІЧКИ ТА ЗАКУСОК
- БУДЬТЕ ПРОФІ, НАВІТЬ ЯКЩО ВИ ЛЮБИТЕЛЬ
ALLNUTRITION PRO WHEY це джерело сироваткового білка найвищої якості. Завдяки унікальному поєднанню концентрату та ізоляту сироваткового білка (WPC + WPI),
PRO WHEY забезпечує м’язи оптимальним складом поживних речовин, які ми використовуємо під час фізичних навантажень. Це означає, що
PRO WHEY забезпечує повноцінним білком без зайвої кількості цукру та жирів.
Білок, що міститься в PRO WHEY, характеризується швидким засвоєнням, високим рівнем амінокислот з розгалуженим ланцюгом BCAA і високою біологічною цінністю. Біологічна цінність це показник кількості білка, який може засвоїтися організмом за один раз. Його високий рівень означає високоякісну білкову добавку.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ ALLNUTRITION PRO WHEY
PRO WHEY доповнює наш раціон білком, підтримує регенерацію після тренування і водночас завдяки багатьом різноманітним смаковим варіантам – має чудовий смак. Неважливо, чи для відпочинку – гімнастика один раз на тиждень, перекидання тонн заліза чи крос по болоті – у будь-якому випадку PRO WHEY виконає свою роль. Завдяки регенеруючій дії ALLNUTRITION Pro Whey допоможе прийняти нові виклики, незалежно від того, яким видом активності Ви займаєтеся.
PRO WHEY має інстантизовану форму, завдяки чому він добре перемішується, легко розчиняється, а консистенція готової до вживання порції ідеально кремоподібна і абсолютно без грудочок. Це дозволяє використовувати PRO WHEY на кухні як повноцінний інгредієнт для фітнес-випічки, десертів і закусок.
ЩО ТАКЕ WPC?
Концентрат сироваткового білка – це компонент молочного походження, який отримується у процесі мікрофільтрації або ультрафільтрації. Порівняно з іншими білками (особливо рослинними, а також казеїновими, м’ясними чи навіть яєчними), WPC вирізняється надзвичайно високою поживною цінністю, яка є результатом великої частки екзогенних амінокислот (які називаються EAA), а особливо амінокислот із розгалуженим ланцюгом BCAA.
ЩО ТАКЕ WPI?
Ізолят сироваткового білка, як і сироватковий концентрат, є протеїном молочного походження. Як правило, WPI отримують за допомогою технологічного процесу, який називається мікрофільтрацією з поперечним потоком (CFM), що проходить при низьких температурах. Завдяки цьому методу активні біокомпоненти не денатуруються.