- КОНЦЕНТРАТ СИРОВАТКОВОГО БІЛКА
- ВИСОКИЙ РІВЕНЬ АМІНОКИСЛОТ BCAA
- БІЛОК ДОПОМАГАЄ ПІДТРИМУВАТИ М’ЯЗОВУ МАСУ ТА НАРОЩУВАТИ ЇЇ
- БІЛОК ПІДТРИМУЄ НОРМАЛЬНИЙ СТАН КІСТОК
ALLNUTRITION WHEY PROTEIN – це білкова добавка WPC для пиття. При інтенсивному способі життя зростає потреба у білку в раціоні. Забезпечуючи організм білками, WHEY PROTEIN одночасно підтримує ріст і збереження м’язової маси.
Білок повинен бути повноцінним і повністю засвоюватися нашим організмом. Білкова добавка повинна містити всі екзогенні амінокислоти (ЕАА) у правильних кількостях і пропорціях. WHEY PROTEIN характеризується високим рівнем амінокислот, хорошим всмоктуванням та високою біологічною цінністю (BV 104), що свідчить про високу якість білкової добавки.
ЧОМУ ВАРТО ВЖИВАТИ БІЛОК?
ЗБІЛЬШЕННЯ М’ЯЗОВОЇ МАСИ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ ОРГАНІЗМУ
Білок сприяє збільшенню м’язової маси [1]. Амінокислоти, що містяться у ньому, необхідні для процесу синтезу м’язових білків. Коли організм отримує потрібну кількість цього будівельного матеріалу, він забезпечує сировину, необхідну для росту і підтримки м’язової маси.
ПІДТРИМКА НОРМАЛЬНОГО СТАНУ КІСТОК
Вживання білка допомагає підтримувати здоров’я кісток [2]. Кістки складаються з клітин, білків, мінералів та інших речовин. Білок має важливе значення для утворення нових клітин, у тому числі тих, які беруть участь у побудові та підтримці кісткової структури.
ЧИ ВАЖЛИВО ВЖИВАТИ БІЛОК?
Білок необхідний у процесі росту, при регенерації тканин, клітин та органів, а також при синтезі гормонів. Крім того, білки беруть участь у процесах травлення. Він присутній буквально скрізь і відповідає практично за все, без нього ми не змогли б жити.
Дорослій людині потрібно приблизно 0,8 г білка на кілограм маси тіла. Потреба значно зросте у тих, хто інтенсивно тренується, та у людей похилого віку. Здорове харчування повинно бути досить різноманітним, щоб забезпечити організм найважливішими амінокислотами. Тільки тоді роль білків буде реалізована повною мірою.
ЯК ВЖИВАТИ WHEY PROTEIN?
WHEY PROTEIN можна вживати в будь-яку пору дня, в будь-якому вигляді – можна легко і швидко приготувати коктейль з водою або молоком. Він також ідеально підходить як доповнення до вівсянок, омлетів та страв.
Білкова добавка під час випікання дозволить замінити частину калорійного борошна, забезпечуючи при цьому відповідну кількість білка у страві.
Джерело:
[1-2] https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:PL:PDF