ЗЕЛЕНЕ ЯБЛУКО
Поживна цінність: | 100 грамів | 75 г (1 порція) |
Енергетична цінність
|
659 кДж / 157 ккал
|
494 кДж / 118 ккал
|
Жири
|
0 г
|
0 г
|
в тому числі насичені жирні кислоти
|
0 г
|
0 г
|
Вуглеводи
|
37 г
|
28 г
|
в т.ч. цукру
|
37 г
|
28 г
|
Клітковина
|
0 г
|
0 г
|
Білок
|
1,9 г
|
1,4 г
|
Сіль
|
0,1 г
|
0,1 г
|
Таурин
|
667 мг
|
500 мг
|
Гліцин
|
667 мг
|
500 мг
|
L-аланін
|
333 мг
|
250 мг
|
L-лейцин
|
333 мг
|
250 мг
|
L-ізолейцин
|
167 мг
|
125 мг
|
L-валін
|
167 мг
|
125 мг
|
L-карнозин
|
33 мг
|
25 мг
|
вода, 31,5% ізомальтулоза - palatinosetm, глюкоза, загусник ксантанова камедь, таурин, гліцин, l-лейцин, l-аланін, регулятори кислотності - лимонна та яблучна кислоти, l-ізолейцин, l-валін, ароматизатор, консерванти бензоат натрію та сорбінова кислота, l-карнозин, підсолоджувачі ацесульфам к та сукралоза