ШОКОЛАД
АРАХІСОВЕ МАСЛО
ПОЛУНИЦЯ
ВАНІЛЬ
ВАНІЛЬНЕ МОРОЗИВО
Поживна цінність: 100 грамів 35 г (1 порція)
Енергетична цінність
1471 кДж / 351 ккал
515 кДж / 123 ккал
Жир
<1,4 г
<0,5 г
з них: насичені жирні кислоти
0,6 г
0,2 г
Вуглеводи
<1,4 г
<0,5 г
з них: цукри
<1,4 г
<0,5 г
Клітковина
0 г
0 г
Білок
86 г
30 г
Сіль
0,8 г
0,3 г
Вітамін А
120 мкг / 15%*
42 мкг / 5%*
Вітамін D
0,7 мг / 14857%*
0,3 мг / 6000%*
Вітамін Е
1,8 мг / 15%*
0,6 мг / 5%*
Вітамін B1
0,2 мг / 16%*
0,1 мг / 9%*
Вітамін B2
0,2 мг / 14%*
0,1 мг / 7%*
Ніацин
2,3 мг
0,8 мг
Пантотенова кислота
0,9 мг / 14%*
0,3 мг / 5%*
Вітамін B6
0,2 мг / 14%*
0,1 мг / 7%*
Фолієва кислота
31 мкг / 16%*
11 мкг / 6%*
Вітамін B12
0,4 мкг / 15%*
0,1 мкг / 4%*
Біотин
7,4 мкг
2,6 мкг
Вітамін С
12 мг / 15%*
4,2 мг / 5%*
L-аланін
3,7 г
1,3 г
L-аргінін
1,6 г
0,5 г
L-аспарагінова кислота
8,2 г
2,9 г
L-цистеїн
1,6 г
0,5 г
L-глутамінова кислота
14 г
4,7 г
Гліцин
1 г
0,4 г
L-ізолейцин
4,8 г
1,7 г
L-лейцин
7,9 г
2,8 г
L-лізин
7,2 г
2,5 г
L-метіонін
1,6 г
0,6 г
L-фенілаланін
2,2 г
0,8 г
L-пролін
4,1 г
1,4 г
L-серин
3,4 г
1,2 г
L-треонін
5 г
1,8 г
L-Триптофан
1 г
0,4 г
L-тирозин
1,9 г
0,7 г
L-валін
4,4 г
1,5 г
РВС – середня референсна величина добового споживання
97,5% ізолят сироваткового протеїну (з молока ), ароматизатор, борошно з арахісу (арахісу) , (для смаку арахісового масла), регулятори кислотності - лимонна кислота, яблучна кислота, загусники - камедь арабська, ксантанова камедь, натрій карбоксиметилцелюлоза, підсолоджувачі - ацесульфам к, сукралоза, сіль, вітаміни (l-аскорбінова кислота - вітамін с, dl-альфа-токоферилацетат - вітамін е, нікотинамід - ніацин, d-біотин - біотин, ретинілацетат - вітамін а, d-пантотенат кальцію - пантотенова кислота, гідрохлорид піридоксину - вітамін в6, холекальциферол - вітамін d, птероїлмоноглутамінова кислота - фолієва кислота, тіаміну мононітрат - вітамін b1, рибофлавін - вітамін b2, ціанокобаламін - вітамін b12), емульгатор - лецитини (з сої) , барвники: каротини (a), кармін (b), рибофлавін (cg), e 150c (d), e 150d (e), e 133 (f)., (a)-(f) - залежно від смаку продукту, символ (a-f) використовуваного інгредієнта вказано поруч із мінімальним терміном придатності ("найкраще вжити до")., вироблено на підприємстві з використанням інгредієнтів, отриманих змолока, яєць, сої, горіхів, арахісу (арахісу), злаків, що містять глютен, риби, ракоподібних, молюсків.
молоко, яєць, соєві боби, горіхи, арахісу, крупи, що містять глютен, риби, ракоподібних, молюсків