- ЕФЕКТИВНА СУМІШ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ТРАВЛЕННЯ
- МІСТИТЬ ФІРМОВУ ФОРМУЛУ DIGEZYME®
- ПІДТРИМУЄ ЗАСВОЄННЯ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН
- АЖ 90 ПОРЦІЙ В УПАКОВЦІ
- ДОПОМАГАЄ ПІДТРИМУВАТИ ЗДОРОВИЙ РАЦІОН
SFD ТРАВНІ ФЕРМЕНТИ – це високоякісна суміш у формі таблеток для розсмоктування, що містить запатентований комплекс ферментів DigeZyme®. Допомагає ефективно перетравлювати їжу, підтримує роботу кишечника та сприяє кращому засвоєнню поживних речовин в організмі. Крім того, ферменти, підтримуючи процес травлення, можуть впливати на кращий контроль ваги та допомагати підтримувати здоровий раціон.
ЧИ ВАРТО ВЖИВАТИ SFD ТРАВНІ ФЕРМЕНТИ?
ПІДТРИМКА ТРАВЛЕННЯ
Люди з розладами травлення, як-от непереносимість лактози, целіакія або синдром подразненого кишечника, можуть мати труднощі з перетравленням певних компонентів їжі. Крім того, раціон, багатий сирими овочами, фруктами та продуктами з високим вмістом клітковини, може викликати здуття живота й дискомфорт. SFD ТРАВНІ ФЕРМЕНТИ може допомогти розщепити речовини та полегшити симптоми харчової непереносимості.
КРАЩЕ ЗАСВОЄННЯ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН
Високий вміст ферментів у SFD ТРАВНІ ФЕРМЕНТИ допомагає розщеплювати компоненти їжі на більш засвоювані речовини. Завдяки цьому організм може краще використовувати поживні речовини з їжі, що позитивно впливає на загальну здатність перетравлювати та засвоювати поживні речовини.
ВИСОКИЙ ВМІСТ ТРАВНИХ ФЕРМЕНТІВ
DigeZyme® – це високоякісний комплекс травних ферментів. Він виготовляється компанією «Sabinsa Corporation» і базується на п’яти основних травних ферментах.
Амілаза відповідає за розщеплення крохмалю та інших вуглеводів, допомагаючи засвоювати вуглеводи, присутні в раціоні.
Протеаза – це фермент, який допомагає розщеплювати білки на амінокислоти, полегшуючи засвоєння білків з їжі.
Ліпаза сприяє перетравленню жирів і допомагає розщеплювати жири на жирні кислоти.
Целюлаза допомагає розщеплювати целюлозу, рослинну клітковину, що може допомогти засвоїти клітковину, присутню в овочах і фруктах.
Лактаза – це фермент, який сприяє перетравленню лактози, цукру, присутнього в молоці та молочних продуктах, що може бути особливо корисним для людей з непереносимістю лактози.