ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON це, іншими словами, яблука з корицею у желе, тобто так звана «Фружеліна». APPLE & CINNAMON IN JELLY має легку консистенцію, що трохи нагадує кисіль, в який ми занурили шматочки соковитих польських яблук, посипаних запашною корицею. Наші фружеліни виготовляються тільки з найвищої якості інгредієнтів.
FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON можна використовувати по-різному. Як добавку до бельгійських вафель і млинців, морозива, збитих вершків, кондитерських мас, вареників, макаронів, рису. Усі фрукти перед обробкою були свіжі та ретельно відібрані.
Вам більше не потрібно обходити десятки прилавків та супермаркетів у пошуках ароматних та соковитих яблук, щоб приготувати неперевершені джеми. Щоразу, відкриваючи баночку з ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON, Ви можете відчувати найпрекрасніші запахи осені та сімейних свят. Готувати смачні страви та десерти стало набагато простіше, коли під рукою є FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON – смак справжніх яблук із ноткою кориці.
Переваги яблука:
Яблука – це низькокалорійні фрукти, які допомагають при схудненні – одне яблуко містить лише 55 калорій. Ці фрукти містять, зокрема, вітамін С, клітковину, калій та залізо. Яблука не тільки мають низький вміст калорій, жиру та натрію, а й містять вітаміни та мінерали. Клітковина, що міститься в яблуках, допомагає регулювати рівень холестерину та цукру в крові. Вона також знижує артеріальний тиск і покращує перистальтику кишечника. Клітковина також зменшує відчуття голоду. Пектини, що містяться в яблуку, зв’язують воду і таким чином подовжують відчуття ситості.>
Яблука мають низький глікемічний індекс, тому їх рекомендують вживати людям, які страждають на цукровий діабет або гіперглікемію (не стосується соку). Вони містять вітамін С, який допомагає підвищувати імунітет, калій і магній для здорової нервової системи. Сприяє очищенню і підвищує еластичність шкіри, покращує функціонування клітин та бере участь у виробленні колагену. Яблука мають багато переваг. НУМО ЇСТИ ЯБЛУКА!
Кориця – це скарбниця численних корисних для здоров’я речовин, найціннішою з яких вважається коричний альдегід, який надає кориці характерного запаху. Кориця додає енергії та бадьорості, є чудовим джерелом кальцію, заліза та марганцю. Вона стимулює травлення, насичує організм харчовими волокнами, запобігає підвищеній кислотності та має протидіарейну дію. Пригнічує розвиток бактерій та дріжджів і бореться з ними, завдяки чому її також можна використовувати як природний консервант. Має протизапальну дію.