Протеїнова піца з безлактозним білковим харчуванням

Шановні гурмани та любителі піци, сьогодні я маю для вас рецепт того, що обов'язково сподобається всім любителям піци, і в той же час подбає про те, щоб забезпечити ваш організм потрібною кількістю білка. Представляю вам білкову піцу з безлактозним білковим харчуванням - справжнє джерело смаку та сили!

білкова піца

  1. Інгредієнти для білкової піци
  2. Спосіб приготування
  3. Поживна цінність 1/4 піци

Інгредієнти для білкової піци

Тісто:

  • 250 г борошна для піци
  • 20 г несмачного безлактозного харчового продукту WHEY
  • 8 г сухих дріжджів
  • 1 чайна ложка солі
  • 0,5 чайної ложки цукру
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 120-130 мл теплої води (залежно від борошна)

Додатки:

  • 8 скибочок салямі
  • 150 г тертої моцарели
  • 50 г соусу для піци (наприклад, Mutti)
  • Кілька скибочок червоної цибулі
  • 6 оливок Казамата
  • Листя базиліка

Спосіб приготування

Покладіть всі інгредієнти для тіста в кухонний комбайн або миску, почніть повільно додавати воду і замісіть тісто. Кількість води може змінюватися в залежності від використовуваного борошна, тому додайте більше води або трохи борошна, якщо необхідно. Замішане тісто має бути гладким, еластичним і злегка липким. Накриваємо миску з тістом тканиною і ставимо в тепле місце на 1,5 години.

Розігріваємо духовку до 240*С. Тісто, що піднялося, перекладіть на деко, застелене папером для випічки, і розкачайте або розтягніть пальцями в тонкий млинець. Змащуємо верх томатним соусом, посипаємо сиром і викладаємо решту начинки. Випікайте приблизно 15 хвилин.

Готову піцу прикрасьте листочками базиліка і за бажанням збризніть трохи оливковою олією.

Смачного!

Поживна цінність 1/4 піци

Енергія  432 kcal.
Білок 21 g
Жири 15,5 g
Вуглеводи 50,5 g

 

ОЦІНІТЬ СТАТТЮ:
0 / 5 5 0
SFD
Ваш кошик (...)
Продукт додано Продукт видалено У Ваш кошик додано продукти з іншого пристрою Ми відновили Ваш кошик з іншого пристрою
Продукт додано