ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON це, іншими словами, яблука з корицею у желе, тобто так звана «Фружеліна». APPLE & CINNAMON IN JELLY має легку консистенцію, що трохи нагадує кисіль, в який ми занурили шматочки соковитих польських яблук, посипаних запашною корицею. Наші фружеліни виготовляються тільки з найвищої якості інгредієнтів.
FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON можна використовувати по-різному. Як добавку до бельгійських вафель і млинців, морозива, збитих вершків, кондитерських мас, вареників, макаронів, рису. Усі фрукти перед обробкою були свіжі та ретельно відібрані.
Вам більше не потрібно обходити десятки прилавків та супермаркетів у пошуках ароматних та соковитих яблук, щоб приготувати неперевершені джеми. Щоразу, відкриваючи баночку з ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON, Ви можете відчувати найпрекрасніші запахи осені та сімейних свят. Готувати смачні страви та десерти стало набагато простіше, коли під рукою є FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON – смак справжніх яблук із ноткою кориці.
Любите яблучний пиріг? ми також! Саме такий на смак наш FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON! Крім того, він ідеально поєднується з нашим ALLNUTRITION PROTEINEO BREAD.
Переваги яблука:
Яблука – це низькокалорійні фрукти, які допомагають при схудненні – одне яблуко містить лише 55 калорій. Ці фрукти містять, зокрема, вітамін С, клітковину, калій та залізо. Яблука не тільки мають низький вміст калорій, жиру та натрію, а й містять вітаміни та мінерали. Клітковина, що міститься в яблуках, допомагає регулювати рівень холестерину та цукру в крові. Вона також знижує артеріальний тиск і покращує перистальтику кишечника. Клітковина також зменшує відчуття голоду. Пектини, що містяться в яблуку, зв’язують воду і таким чином подовжують відчуття ситості.
Яблука мають низький глікемічний індекс, тому їх рекомендують вживати людям, які страждають на цукровий діабет або гіперглікемію (не стосується соку). Вони містять вітамін С, який допомагає підвищувати імунітет, калій і магній для здорової нервової системи. Сприяє очищенню і підвищує еластичність шкіри, покращує функціонування клітин та бере участь у виробленні колагену. Яблука мають багато переваг. НУМО ЇСТИ ЯБЛУКА!
Кориця – це скарбниця численних корисних для здоров’я речовин, найціннішою з яких вважається коричний альдегід, який надає кориці характерного запаху. Кориця додає енергії та бадьорості, є чудовим джерелом кальцію, заліза та марганцю. Вона стимулює травлення, насичує організм харчовими волокнами, запобігає підвищеній кислотності та має протидіарейну дію. Пригнічує розвиток бактерій та дріжджів і бореться з ними, завдяки чому її також можна використовувати як природний консервант. Має протизапальну дію.