Що таке ALLNUTRITION - FRULOVE IN JELLY EXOTIC FRUITS?
ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY EXOTIC FRUITS це, іншими словами, фрукти у желе, так званому «Фружеліна», в якому занурено шматочки тропічних фруктів. Exotic Fruits In Jelly своєю легкою консистенцією трохи нагадує кисіль, в який ми занурили шматочки плодів маракуї, манго, апельсина, ківі та ананасу. Наші фружеліни виготовляються тільки з фруктів найвищої якості.
FRULOVE In Jelly Exotic Fruits можна використовувати по-різному. Як добавку до бельгійських вафель і млинців, морозива, збитих вершків, кондитерських мас, вареників, макаронів, рису. Усі фрукти перед обробкою були свіжі та ретельно відібрані.
Фружеліна FRULOVE In Jelly Exotic Fruits має глибокий, багатий і виразний смак. Маракуя, що міститься у ній, має легку кислинку, але вона поєднується зі солодкістю стиглих, соковитих плодів манго, надаючи чудовий екзотичний смак. Її аромат нагадує про спекотний відпочинок на тропічних пляжах. Він дуже інтенсивний, але й освіжаючий з переважаючою ноткою манго. Глибина смаку, що поширюється у роті, це спочатку, для різноманітності, маракуя у супроводі солодкого присмаку. Додатково смак ананаса нагадає нам про його неповторний і тонкий смак. Фруктово,....виразно і «соковито». Дозвольте собі екзотичну насолоду.
Фрукти – Exotic Fruits In Jelly.
Маракуя є багатим джерелом клітковини, яка покращує роботу травної системи і зменшує пов’язані з нею розлади харчової поведінки на тлі загального неврозу, у т.ч. невроз шлунка. Прискорює виведення токсинів і очищення організму, підтримує роботу кишечника, швидше насичує і дозволяє контролювати надмірний апетит. Маракуя є хорошим джерелом вітамінів групи В (фолієва кислота, В2, В3, В6) і мінеральних компонентів: магнію, фосфору, заліза, калію та міді. У маракуї також знайдемо високий вміст вітаміну А (бета-каротин) і вітаміну С.
Маракуя додає енергії, підтримує природний імунітет організму, підтримує зір, покращує стан шкіри, виводить зайву воду з організму (таким чином зменшує набряки і так званий «водний целюліт»), підтримує нервову систему та покращує пам’ять і концентрацію, допомагає впоратися зі стресом.
Манго є хорошим джерелом вітамінів і мінералів, а також вуглеводів, що дають нам солідний заряд енергії. Комплекс вітамінів у манго включає вітаміни С, А, Е, К і деякі вітаміни групи В. Цінні інгредієнти доповнюють антиоксиданти, що містяться у ньому. Також підтримує здоров’я і позитивно впливає на зовнішній виглядd.
Апельсин цитрусовий фрукт. Крім того, що він має дуже приємний запах, він також дуже соковитий і дає багато користі для нашого здоров’я. У ньому також міститься багато вітаміну С, бета-каротину і вітамінів групи В, включаючи фолієву кислоту. Він благотворно впливає на шкіру, допомагає утримувати її зволоженою та здоровою. Вживання апельсинів зміцнює імунну систему, покращує зір, знімає стреси, покращує роботу мозку, підтримує роботу шлунка і кишечника (завдяки клітковині).
Ананаси багаті простими цукрами, але при цьому вони є низькокалорійними. У них міститься клітковина, калій, магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, мідь, марганець, вітаміни: А, В1, В2, В6, РР, фолієва кислота і бромелайн. Високий вміст вітаміну С робить цей фрукт чудовим стимулятором імунної системи. Завдяки вмісту клітковини ананас відмінно підходить для схуднення. Клітковина підтримує процеси травлення, виводить токсичні продукти обміну речовин. Бромелайн, що міститься в ананасі, підтримує наші процеси травлення. Як бачимо, ананас володіє багатими поживними та очисними властивостями, тому, вживаючи його в їжу, ми отримуємо багато користі.
Ківі надзвичайно багате насамперед вітаміном С, завдяки якому воно є чудовим стимулятором імунної системи, а також дуже сильним антиоксидантом. Допомагає боротися з вільними радикалами, а отже затримує симптоми передчасного старіння. Також ківі містить, зокрема, вітаміни К і Е, калій, магній і фолієву кислоту.
У своєму складі містить велику кількість харчових волокон, тому його рекомендують тим, хто має проблеми з метеоризмом і запорами. Глікемічний індекс ківі становить 50, тому цей фрукт можна вживати діабетикам у помірних кількостях. Особи, які зараз дотримуються редукційної дієти, можуть скористатися корисними властивостями ківі, оскільки вони містять дуже мало калорій (74 ккал/100 г).