ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY FOREST FRUITS це, іншими словами, ягоди у желе, так званому «Фружеліна», в якому занурено шматочки лісових ягід. Forest Fruits In Jelly своєю легкою консистенцією трохи нагадує кисіль, в який ми занурили шматочки ягід ожини, чорниці, малини, чорної смородини та журавлини. Наші фружеліни виготовляються тільки з фруктів найвищої якості.
FRULOVE IN JELLY FOREST FRUITS можна використовувати по-різному. Як добавку до бельгійських вафель і млинців, морозива, збитих вершків, кондитерських мас, вареників, макаронів, рису. Усі фрукти перед обробкою були свіжі та ретельно відібрані.
Ожина це ціле сімейство рослин, до якого входить, зокрема, малина. Ожину нерідко можна зустріти у дикому вигляді, але перш ніж насолоджуватися її кислуватим, ароматним присмаком – варто знати її властивості та яке застосування вона може мати. Вона є дуже хорошим джерелом вітаміну С. Завдяки цьому вона добре впливає не тільки на імунну систему, а й на наш зовнішній вигляд.
Крім того, в ожині містяться вітаміни групи В (В6, тіамін, рибофлавін і фолієва кислота) та вітаміни Е, А і К. Також в ожині є багато мінералів, у т.ч., зокрема, великі дози марганцю, міді та цинку. Це означає, що вживаючи ожину, ми зміцнюємо кістки, нервову систему і покращуємо лібідо. Ожина містить багато антиоксидантів (антиокислювачів), тобто речовин, які нейтралізують надлишок вільних радикалів. Плоди ожини також мають низький глікемічний індекс – всього 25, тому діабетики не мусять турбуватися про підвищення рівня цукру.
Чорниця ці маленькі плоди містять багато важливих для організму речовин. Містять низку вітамінів і мінералів – вони є джерелом вітамінів А, В1, В2, РР і С, а також флавоноїдів, дубильних речовин, антоціанів, фітоестрогенів, пектинів, фолієвої кислоти, клітковини і мінеральних компонентів: калій, фосфор, кальцій, цинк, залізо, марганець. Ягода містить багато цінних поживних речовин, які впливають на здоров’я всього організму. Крім того, вона позитивно впливає на зір та серцево-судинну систему.
Дія:
Антиоксидантна – антиоксидантні інгредієнти усувають надлишок вільних радикалів, що сприяє покращенню зовнішнього вигляду шкіри.
Антибактеріальна – містять речовину, яка допомагає протидіяти розмноженню бактерій та вірусів.
Протизапальна – містить ціанідини та вітамін С, які мають здатність зменшувати запалення.
Малина це солодкуватий на смак фрукт, багатий поживними речовинами. Як свіжі, так і сушені плоди, а також малиновий сік містять надзвичайно цінні поживні речовини, які впливають на здоров’я всього організму.
Малина – це низка вітамінів і мінералів – багатство вітамінів, зокрема, C, E, B1, B2, B6 та багато мінеральних речовин: калій, магній, кальцій, залізо. Крім того, вона зміцнює імунну систему, позитивно впливає на роботу імунної системи, завдяки барвникам – антоціанам, які зміцнюють природний захист організму. Регуляція роботи кишечника – міститься велика кількість пектинів, тобто клітковини, яка допомагає регулювати роботу кишечника і підтримувати правильний баланс кишкової мікрофлори.
Вона є природним антиоксидантом, оскільки містить велику кількість поліфенолів (цінне джерело антиоксидантів), які зменшують шкідливий вплив вільних кисневих радикалів, і таким чином захищають організм від розвитку різних захворювань.