УПАКОВКА: 1000 Г, ЖИР: 0 Г, ПІДСОЛОДЖЕНІ ЕРИТРИТОЛОМ
ЧОМУ FRULOVE IN JELLY REDCURRANT?
- ЧУДОВИЙ ПОРІЧКОВИЙ СМАК
- ВМІСТ ФРУКТІВ АЖ 80%!
- ПІДСОЛОДЖЕНІ ЕРИТРИТОЛОМ
- БЕЗ ДОДАВАННЯ ЦУКРУ
- ІДЕАЛЬНЕ ДОПОВНЕННЯ ДО БУДЬ-ЯКИХ СТРАВ І ДЕСЕРТІВ
- ДЛЯ БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО СПОЖИВАННЯ І ДЛЯ ЗАПІКАННЯ
FRULOVE IN JELLY REDCURRANT це, іншими словами, фрукти у желе, так званому «Фружеліна», в якому занурено цілі плоди червоної смородини. Продукт отримано із фруктів найвищої якості.
FRULOVE IN JELLY REDCURRANT можна використовувати по-різному. Як добавку до бельгійських вафель і млинців, морозива, збитих вершків, кондитерських мас, вареників, макаронів, рису. Усі фрукти перед обробкою були свіжі та ретельно відібрані.
Червона смородина та її походження:
Червона смородина, порічки колосисті (Ribes spicatum Robson) – вид чагарника, що відноситься до родини аґрусових (Grossulariaceae). У дикому вигляді зустрічається в Європі та Сибіру. Поширена у Польщі, за винятком Карпат, де зустрічається рідко. Кущі досягають висоти до 2 метрів. Починаючи з XVI століття, цінується за свої властивості для здоров’я та догляду. У традиційній народній медицині її також використовують для лікування ран, ревматизму і навіть для видалення веснянок, очищення жирної шкіри та шкіри, схильної до акне.
Властивості червоної смородини:
- Низка вітамінів і мінералів – багата на вітаміни С, А, Е, РР і К, а завдяки наявності пектинів – знижує рівень цукру в крові
- Природні антиоксиданти – зменшують шкідливий вплив вільних кисневих радикалів і таким чином захищають організм від розвитку різних захворювань
- Регуляція роботи кишечника – міститься велика кількість пектинів, тобто клітковини (розчинна), яка допомагає регулювати роботу кишечника і підтримувати правильний баланс кишкової мікрофлори
- Підвищує імунітет організму – завдяки багатому вмісту вітаміну С, який, взаємодіючи з вітаміном Р, краще засвоюється організмом
- Стимуляція апетиту – використовується для підвищення апетиту у вередливих і хворих людей
КОЛИ FRULOVE IN JELLY REDCURRANT?
КОЛИ ВАМ ЗАХОЧЕТЬСЯ!