Білок потрібен кожній людині, але людям, які ведуть активний спосіб життя, необхідно приділяти особливу увагу цьому важливому, навіть ключовому, компоненту свого раціону. Найчастіше білок забезпечується продуктами тваринного походження, тобто м'ясом, рибою, молочними продуктами та яйцями, але його також можна знайти в продуктах рослинного походження, таких як бобові та горіхи.
- Роль білкових добавок
- Чому саме сироватковий протеїн?
- Чому ферменти в харчовій добавці?
- Чому пробіотики в харчовій добавці?
Незважаючи на такі різноманітні та легкодоступні джерела білка, багатьом людям важко отримати достатню кількість цього макроелемента. Це пов'язано з тим, що фізично активні люди мають набагато вищу потребу в цьому макроелементі, яка може досягати 2,5 г на кілограм маси тіла. Це означає, що деякі меню вимагають до 300 г білка на день.
Роль білкових добавок
У цьому випадку багато людей починають вводити в свій раціон білкові добавки, основна мета яких - забезпечити повноцінне постачання білка в швидкий і приємний спосіб. Одним з таких продуктів є ALLNUTRITION PRO WHEY+ (серія PRO), який являє собою суміш ізоляту і концентрату сироваткового білка. Завдяки своїй формулі цей продукт ідеально підходить як післятренувальний коктейль, а також як елемент денного раціону, наприклад, у складі ранкової вівсянки.
Чому саме сироватковий протеїн?
Сироватковий протеїн характеризується дуже високою біологічною цінністю, що робить його ідеальним продуктом для покриття потреб у білку. Він містить всі необхідні амінокислоти, в тому числі незамінні, тобто ті, які організм не в змозі виробляти самостійно. PRO WHEY+ містить від 22 до 23 г білка в кожній порції, залежно від використання одного з п'яти смаків (подвійний шоколад, солона карамель, полуниця-мед, білий шоколад-кокос, ваніль-вершки).
СУМІШ КОНЦЕНТРАТУ СИРОВАТКОВОГО ПРОТЕЇНУ НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ ТА ІЗОЛЯТУ СИРОВАТКОВОГО ПРОТЕЇНУ
Чому ферменти в харчовій добавці?
Ідеальна кремоподібна консистенція та відмінна розчинність роблять цю поживну речовину смачною у вигляді оксамитового шейку. Варто зазначити, що, незважаючи на неймовірний смак, у цьому продукті немає жодного грама доданого цукру. Натомість у його рецептурі використано два інноваційні інгредієнти. Один з них - запатентовані травні ферменти DigeZyme®, які походять з американської лабораторії Sabinsa. Вони включають амілази, целюлази, ліпази, лактази та протеази, які розщеплюють молекули вуглеводів, білків та жирів, таким чином зменшуючи навантаження на травну систему та надаючи продукту кращої засвоюваності.
Чому пробіотики в харчовій добавці?
Крім того, ALLNUTRITION PRO WHEY+ містить пробіотичний препарат Lactospore®, в основі якого лежать мікроорганізми, що виробляють молочну кислоту. Цей пробіотик заснований на Bacillus coagulans MTCC 5856, який характеризується дуже високою температурною стабільністю, тому його можна використовувати в продуктах, що піддаються термічній обробці*.
Тому ALLNUTRITION PRO WHEY+ зберігає активні форми Bacillus coagulans навіть після використання у випічці або охолоджених десертах. Цей досліджений і безпечний пробіотик є природною частиною мікробіоти людини, і дослідження показують, що при вживанні у вигляді добавки він може полегшити клінічні симптоми у пацієнтів із СПК.
ALLNUTRITION PRO WHEY+ (серія PRO) - це функціональна і сучасна білкова добавка, яка може використовуватися не тільки професіоналами і професійними спортсменами, а й людьми, які піклуються про забезпечення найвищої якості білка, який буде добре переноситися травною системою.
*LactoSpore® was found to be stable during baking (for 20–25 min at 205 °C) and storage at frozen conditions (20±2 °C). Some examples include 92% viability when used in banana muffins and 86% viability when used in waffles up to 12 months (Majeed et al., 2016).
Рекламний матеріал.
Наданий текст має характер, виключно освітній та інформаційний. Ми ретельно перевіряємо його змістовну правильність. Однак, він не замінює індивідуальної поради спеціаліста, яка пристосована до конкретної ситуації читача.